Moitteetonta toimintaa

Etävalvonnalla

Monipuoliset ja kustannustehokkaat valvontatyökalut kiinteistöjen energiatehokkuuden mittaamiseen ja säästöjen todentamiseen.

Miksi etävalvonta?

Etävalvonta varmistaa että lämpöpumppujärjestelmä toimii aina parhaalla mahdolliseslla hyötysuhteella häiriöittä

Lämpöpumppujärjestelmä tarvitsee jatkuvaa valvontaa koska häiriöt ja mahdolliset vikatilanteet eivät tule muuten ilmi

Jos lämpöpumppua ei valvota etänä saattaa mahdollinen häiriötila aiheuttaa jopa tuhansien eurojen rahallisen menetyksen vuositasolla kun laitteisto ei toimi optimaalisesti

Mahdollisia vikatilanteita jotka selviää vain etävalvonnan kautta on esimerkiksi keruupiirin huono virtaus tai alhainen paine, LTO-laitteiden suodatin on tukkeutumassa tai pressostaatti on lauennut

Kymen Ekolämmön etävalvonta on aina takuuajan ilmainen lukuunottamatta tiedonsiirtomaksuja

Toimintavarmuutta ja suurin säästö

Huollolla

Vuosittainen määräaikaishuolto turvaa lämpöpumppujärjestelmän toimintavarmuuden ja se takaa suurimman mahdollisen energiansäästön. Säännöllinen huoltaminen pidentää myös lämpöpumpun ja koko lämmitysjärjestelmän käyttöikää. Lämpöpumpusta saatava paras hyötysuhde edellyttää että järjestelmän toiminta tarkastetaan ja sen säädöt optimoidaan säännöllisin väliajoin.

Asiantuntijamme huoltavat huoltosopimusasiakkaidemme lämpöpumppujärjestelmää kokemuksella, joka on kertynyt useiden vuosien työn tuloksena. Huoltohenkilöstömme osaa huoltaa ja korjata kaikkia yleisimpiä lämpöpumppumerkkejä ja heillä on lakisääteinen kylmäainepätevyys yli ja alle 3 kg kylmäainemäärille. Vuosihuollolla varmistetaan, että lämpöpumppu toimii parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. Kun vuosihuolto ajoitetaan ennen lämmityskauden alkua, varmistetaan lämmityksen toimivuus talven yli. Maalämmön vuosihuolto sisältää lämmitysjärjestelmän vuositarkastuksen ja säätöjen optimoinnin kerran vuodessa, kaikki arvot ja tehdyt työt dokumentoidaan pöytäkirjaan joka jää asiakkaalle.

Kanssamme on mahdollista tehdä myös huoltosopimus joka sisältää vuosihuollon maalämmölle sekä tarvittaessa ylimääräiset huoltokäynnit. Huoltosopimus tehdään vuodeksi kerrallaan ja siihen on mahdollista lisätä poistoilma LTO-laitteen huolto.